Gietvloer

Een gietvloer zorgt voor een instant ruimtelijke, rustige basis. Met de gietvloer leg je een goede basis waarop je je jouw woonstijl kunt vormgeven. Deze vloer past bijvoorbeeld perfect bij het licht en de lucht van de Scandinavische stijl.

Strak, naadloos en in de kleur die je wilt. Je hebt daarbij de keuze uit:

 • 1 kleur (mono): dan durf je echt. Een vloer in 1 kleur heeft een superkrachtige uitstraling: een statement.
 • mix van kleuren: door het mengen van verschillende kleuren wordt jouw favoriete tint gemaakt. Rustig lichtgrijs, een zachte zandkleur, een donkere antraciet of warm taupe. Er is een groot palet aan prachtig verstilde tinten. Verzin het, het kan. Elke vloer die we aanbrengen is uniek, het is immers handwerk.

Voor onze gietvloeren werken wij met kleurechte Polyurethaan (PU) van de beste kwaliteit. Uiteraard, want voor minder doen we het niet. Laag voor laag brengen we de vloer aan. Millimeter voor millimeter. Uiteindelijk is het een gietvloer.

Stevige uitstraling, zacht karakter

Een PU-gietvloer kan tegen een stootje. Tegelijkertijd is hij licht elastisch, waardoor er een heel comfortabel, zacht gevoel ontstaat. Het materiaal heeft daarnaast als eigenschap dat het geluiddempend is.

Ondanks zijn strakke uitstraling, is een gietvloer uiterst comfortabel. Vanwege het licht elastische materiaal, maar ook vanwege de mogelijkheid vloerverwarming onder een gietvloer te leggen. Omdat een vloer slechts 2-3 mm is, geleidt de warmte uitstekend.

Makkelijke jongen

Iets te uitbundig of onhandig geweest en heb je een kop thee omgestoten? Of was er misschien een gezellig feestje? Geen probleem, vloeistoffen veeg je op met een nat doekje. Gietvloeren zijn vochtbestendig, dus vloeistoffen trekken niet in.

Doordat Polyurethaan water- en vloeistofdicht is, is de vloer ook geschikt voor de badkamer.

Het onderhoud van een gietvloer is heel makkelijk. Even stofzuigen of met een zachte bezem erdoorheen, dweiltje erover en klaar. Zorg er wel voor dat stof en zand van buiten niet te lang blijft liggen. Gietvloeren kunnen iets hebben, maar grove korrels of zand kunnen krassen veroorzaken.

Eigenschappen op een rij:

 • op verschillende ondergronden aan te brengen: tegels, cementdekvloer, anhydriet & fermacel
 • slechts 2-3 mm dik
 • makkelijk in onderhoud: stofzuigen en een dweil er overheen
 • geschikt voor vloerverwarming: heerlijk comfortabel
 • sterk en slijtvast
 • geluiddempend
 • vocht- en watervast
 • ook geschikt voor vloeren op badkamer en toilet
 • in prachtige, natuurlijke tinten te mengen

Inspiratie in showroom

In onze showroom vind je tal van kleurvoorbeelden. Kom inspiratie opdoen om te zien wat het best bij jou en je interieur past. Neem een paar monsterstukken mee naar huis en leg ze op je vloer en houdt ze tegen de wand. Dan krijg je een gevoel, dan gaat het materiaal leven. Waarschijnlijk weet je het dan zeker: ik-wil-dit. Nu. We zien je graag!

Bezoek onze showroom